Personal Trainer Kylian in Zoetermeer

1 november 2018by Dave Knetemann
unnamed-e1541071405201.jpg

Even voorstellen: personal trainer Kylian

Wij vinden het belangrijk dat je weet welke mensen bij ons voor je klaar staan en daarom stellen wij je voor aan Kylian, personal trainer.

“Kylian, je werkt als personal trainer, doe je dat al lang?
Ik werk nu twee jaar bij Knetemann Quality Fitness en sinds een paar maanden als personal trainer.

Knetemann heeft vestigingen in Den Haag, Zoetermeer en Voorburg. Werk je in al die vestigingen of op een één locatie?
Het werk als personal trainer kan ik natuurlijk overal doen maar de vestiging in Zoetermeer is mijn vaste werkplek.

Ok, je bent dus niet meteen als personal trainer aan de slag gegaan. Hoe komt dat zo?
Natuurlijk wist ik wel wat ik wilde gaan doen, maar je moet opleidingen volgen en je kwaliteiten ontwikkelen om anderen echt goed te kunnen trainen. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd binnen het bedrijf en heb mij ondertussen ingezet door het volgen van relevante opleidingen. De laatste opleiding die ik heb gevolgd was sport en beweging.

Je bent altijd in beweging om een goede personal trainer te zijn en te blijven. Heb je nog persoonlijke voorkeuren of passies op sportgebied?
Ja, ik ben nu 20 en train vanaf mijn 15e. Ik doe Men’s Physique, een klasse in body building. Dat is echt een levensstijl die heeft gemaakt dat ik, naast gezond trainen, veel kennis heb van spieren en vet. Terugblikkend op de afgelopen jaren ben ik blij met de keuze voor deze sport. Ik heb voetbal er voor opgegeven en dat deed toch ook graag.

Het leven van een topsporter met ruimte om met anderen te werken. Klinkt goed, maar wat maakt dat werk als personal trainer nou zo leuk?
Ik vind het geweldig om mij te kunnen richten op het individu. Ik wil de focus leggen op het halen van meetbaar resultaat en samen met mijn client echt vooruit komen. Het is prachtig om te zien hoe mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Het is dankbaar werk en ik doe het met veel plezier.”

Wil jij ook aan de slag met een personal trainer zoals Kylian, neem dan contact met ons. We helpen je graag verder.