fbpx

Personal Trainer Lucas in Voorburg.

9 september 2018by Dave Knetemann
personal-trainer-voorburg-e1536515346566.jpg

Er zijn veel mensen met een passie voor sport. Wanneer je hen dan vraagt wat het sporten zo fijn en belangrijk voor ze maakt, gaat het vaak om het persoonlijk welzijn. Mensen voelen zich er fit bij en dat maakt ze gelukkiger.

Wanneer je dezelfde vraag aan Lucas stelt, krijg je een antwoord dat je minder vaak tegen komt. Natuurlijk voelt hij zich heel vitaal, is hij kerngezond en is hij in topconditie. Hij heeft van sport zijn leven gemaakt en dat vraagt iets anders van een mens dan een paar keer in de week naar de sportschool te gaan.

“Sport geeft mij de mogelijkheid om mensen te helpen. Wanneer ik ze train dan help ik hen te worden wie zij willen zijn. Mensen zijn doorgaans op zoek naar een verbeterde versie van zichzelf. Met verantwoord trainen, goede voeding, genoeg rust en een bewuste lifestyle bereiken zij hun doel.”

Lucas gaat duidelijk voor meer dan ‘lekker sporten’ want hij wil echt iets betekenen voor zijn clienten. Alleen trainen dekt dan de lading niet, daar is meer voor nodig.

“Samen met mijn clienten zoek ik naar kansen. Ik wil erachter komen welke mogelijkheden zij in hun leven hebben om dingen anders te doen. Wij zoeken samen naar het juiste dieet, momenten om te bewegen en het genieten van rust. Ik begeleid mensen die gewicht willen verliezen, of sterker willen worden, maar ook mensen die gewoon gezond willen blijven. Het gevoel van trots en tevredenheid dat ik samen met mijn clienten mag beleven wanneer het ons lukt maakt mijn werk zo mooi.”

Lucas is een ervaren en zeer goed opgeleide personal trainer. Hij is dagelijks werkzaam bij Knetemann Quality Fitness in Voorburg.

Wil jij weten wat er voor jou allemaal mogelijk is met een personal trainer zoals, Lucas aan je zijde? Laat het even weten aan de receptie of via het contactformulier.

Specialiteiten:

  • Gewicht afvallen
  • Conditie opbouwen
  • Spiermassa opbouwen
  • Lichaamshouding verbeteren
  • Sport specifieke trainingen
  • Duo trainingen