fbpx

Personal trainer Ramón in Den Haag.

7 augustus 2018by Dave Knetemann
IMG_3574-e1534161425694.jpg

Ramón Tromp is al 30 jaar fitnessfanaat en heeft inmiddels 10 jaar beroepsmatige ervaring in het gepassioneerd overbrengen van zijn ruime kennis van fitness op clientèle van verschillende sport- en gezondheidsorganisaties middels personal fitnesstrainingen op maat.

“Fitness heeft mijn leven zowel op mentaal als fysiek vlak enorm verrijkt!”

“Ik vind het een prachtige uitdaging om mensen middels mijn personal fitnesstrainingen duurzaam te enthousiasmeren voor fitness en hen tegelijkertijd naar de beste fysieke en mentale versie van zichzelf te begeleiden en hun gewenste niveau helpen te behouden! Mijn trainingsprogramma’s op maat zijn gevarieerd en wetenschappelijk onderbouwd, waarbij een technisch optimale uitvoering van de oefeningen de basis vormt van mijn personal trainingen!”